Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Lämpöä, rakkautta ja polkupyöriä - Uudenlainen "seinämaalaus" käynnistyy Tapiolassa

blog

Lämpöä, rakkautta ja polkupyöriä - Uudenlainen "seinämaalaus" käynnistyy Tapiolassa

Maija Kovari


Grafiikan töistään tunnetun Seela Petran iloiset eläin- ja ihmishahmot moninaisine maailmoineen valloittavat uudessa julkisessa taideteoksessa, joka tullaan avaamaan yhdessä Tapiolan Ainoa-kauppakeskuksen kanssa syksyllä 2019. Public Art Agency Finland vastaa hankkeen tuotantoprosessista yhteistyössä Espoon kaupungin ja EMMA - Espoon modernin taiteen museon kanssa.

Teos koostuu useista yksittäisten olentojen ryhmistä, jotka muodostavat tarinoita kauppakeskukseen liittyvän, suurikokoisen pyöräpysäköintitilan seinille. Tarinoita yhdistää lämmin tunnelma, mystisen tutut luonto- ja eläinaiheet, ja huumori.

IMG_8060.jpg

Värikäs keltainen tausta yhdessä taiteilijan lämminhenkisen piirrustustavan kanssa luovat ilahduttavan ilmapiirin, joka yhdistää yksittäisinäkin toimivia tarinoita tilan eri seinillä. Kuvissa otteita taiteilijan laatimasta pienoismallista.

IMG_8062.jpg

Suunnitteluvaiheessa oleva teos muodostuu graffiikan töistä tunnetun taiteilijan piirroshahmoista, jotka printataan levyille, ja kiinnitetään seinille. Perinteisestä seinämaalauksesta poiketen, tekniikka hyödyntää kolmiulotteista ilmaisua, jossa seinäpinta toimii yhtenäisenä taustana eri tasoissa toteutetuille hahmoille ja niiden keskinäisille suhteille.

IMG_8064.JPG

Meidän tehtävämme hankkeessa on auttaa taiteilijaa tuotantoprosessissa, valmistella kaupungin ja taiteilijan välisiä sopimuksia, sekä ylipäänsä kaikin tavoin mahdollistaa nykyaikaisen taideteoksen integrointi julkisen tilan suunnitteluprosessiin. Tavoitteemme on, että hanke sujuu mahdollisimman jouhevasti, ja kaikki eri alojen ammattilaiset voivat luottavaisin mielin keskittyä omaan työhönsä.

Lisää kuvia matkan varrelta sekä Seelan Petran upeista olennoista seuraa keväällä 2019 - siihen asti kannustamme kaikkia seuraamaan Seelan Instagram tiliä ... www.instagram.com/seelapetra

IMG_8074.jpg

Kaikki kuvat: Seela Petra.