Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Kävelykierros avaa taiteen mahdollisuuksia Laajalammella

blog

Kävelykierros avaa taiteen mahdollisuuksia Laajalammella

Maija Kovari

Kiitokset kaikille osallistujille!!


Mikkelin kaupunki ja Taide Elämään -hanke kutsuvat kaikkia mikkeliläisiä, mutta etenkin Laajalammen asukkaita mukaan syksyiselle taidekävelykierrokselle Laajalammen asuinalueella. Kävelyllä nähdään esimerkkien kautta, mitä julkinen taide voi olla erilaisissa kaupunkitiloissa, ja keskustellaan siitä, miten taidetta voisi käyttää mielenkiintoisemman ja viihtyisämmän kaupunkitilan rakentamisessa Mikkelissä.

Laajalammen kaupunkitilaan varta vasten valmistellut teosesimerkit pohjaavat alueen asukkaille suunnattuun mielipidekyselyyn, johon voi vastata 31.8. saakka Laajalammen asukkaille jaetuilla postikorteilla, sekä osoitteessa www.paaf.fi/laajalampi

Kävely on osa koko kaupungin kattavaa Taide Elämään -hanketta, jossa Mikkelin kaupunki tutkii vuoden 2017 aikana julkisen taiteen mahdollisuuksia eri puolilla kaupunkia, sekä taiteen toteutusta osana kaupungin suunnittelutyötä. Hankkeessa etsitään samalla mikkeliläisille uusia tapoja osallistua kaupunkinsa julkisen taiteen valintoihin ja toteutukseen. Kierroksen toteuttaa Public Art Agency Finland yhteistyössä Mikkelin kaupungin, Mikkeli Art & Design viikon, sekä Suomi100-hankkeen kanssa.

Kävelykierros toteutetaan maanantai-iltana 18.9. klo 18-20, tapaamme Suksimäen päiväkodin edessä klo 18:00. Osallistuminen on ilmaista! Pukeuduthan sään mukaan sillä liikumme ulkotiloissa. Tervetuloa mukaan tekemään julkisen taiteen tulevaisuutta Mikkelissä!

laajalammi2.jpg