Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Rantojen Helmet - työpaja kaupunkilaisille 15.6. !

blog

Rantojen Helmet - työpaja kaupunkilaisille 15.6. !

Maija Kovari

Kiitos kaikille osallistujille!!


Kutsumme kaikki mikkeliläiset osallistumaan Mikkelin julkisen taiteen ohjelmaa taustoittavaan työpajaan

torstaina 15.6. klo 18:00,

Lasten kulttuurikeskus Vekkulassa,

Aurakatu 7, Mikkeli.

Työpajalla kerätään kaiken ikäisten ja taustaisten kaupunkilaisten näkemyksiä, kokemuksia, ja tunnelmia Mikkelin rannoilla sijaitsevista paikoista. Työpaja toteutetaan ennakkoon valmisteltujen ryhmätöiden ja leikkimielisten tehtävien kautta, ja se päättyy noin klo 20. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

 

Tulethan mukaan, mikkeliläinen!


Jos et pääse paikalle, kannustamme vastaamaan työpajan teemoja noudattelevaan kyselyyn! 

Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden osallistujien kesken arvotaan palkinnoksi ajatustensa jakamisesta kahden hengen lahjakortti Kulttuuri- ja kongressitalo Mikaeliin!


T A I D E   E L Ä M Ä Ä N !

-lisätietoja hankkeesta

 

TAUSTAA

Mikkelin kaupungille laaditaan vuoden 2017 aikana julkisen taiteen ohjelma. Tavoitteena on, että jatkossa julkisia taidehankkeita on mahdollista koordinoida ja toteuttaa sujuvasti ja tasa-arvoisesti, erilaiset taiteen ja toteutuksen muodot huomioiden. Työssä ovat mukana Mikkelin kaupungin kaavoitus, museotoimi sekä kulttuuripalvelut, jonka lisäksi kuullaan kuntalaisia ja julkisen taiteen piirissä aktiivisia järjestöjä. Työtä koordinoi arkkitehti, kuvataiteilija Maija Kovari julkisen taiteen ja kaupunkitilan yhdistämiseen erikoistuneesta suunnittelu- ja konsulttiyrityksestä Public Art Agency Finlandista. Alkuvuodesta aloitettu hanke on edennyt nyt vaiheeseen, jossa haemme näkemyksiä kaupunkitilasta eri sidosryhmiltä.

MAHDOLLISUUKSIA OSALLISTUA ON PALJON

Osallistumiseen kannustaaksemme, olemme pyrkineet suunnittelemaan mahdollisimman moninaisia muita vaikuttamiskanavia, kuullaksemme kaupunkilaisten kokemuksia erityyppisistä alueista. Yksi teema ovat keskustan rannat, joille on kesän ajaksi sijoitettu osallistavia kysymyskylttejä. Kysymyksiin on mahdollista vastata heti paikan päällä sosiaalisessa mediassa tunnuksella #TaideMikkeli tai jakaa kokemuksia kuvana, viestinä tai ääniviestinä WhatsAppissa numeroon: 045 7870 3805 (numeroon ei ole mahdollista soittaa). Kysely kohteineen löytyy myös netistä osoitteesta www.paaf.fi/mikkeli

Kaupunkitilaan liittyvistä kokemuksista pääsee kertomaan myös #TaideMikkeli-postikorteilla, joita löydätte seuraavista jakelupaikoista: Mikkelin kirjastot, virastotalo, Mikkelin matkailuinfo, kulttuuri- ja kongressikeskus Mikaeli, Mikkelin taidemuseo ja kaupungin palvelupisteet. Toivomme täytetyt kortit palautettavaksi niihin painettuun osoitteeseen, ja käyttöön osana aitoa kaupunkisuunnittelua - Mikkelin kaupunki maksaa luonnollisesti postimaksun!

Koko kesän mittainen, kaikille avoin #TaideMikkeli -kampanja on sekin osa Mikkelin kaupungin julkisen taiteen ohjelman suunnitteluvaihetta sosiaalisessa mediassa. #TaideMikkeli -tunnuksella varustettuja kuvia voi vaikkapa jakaa paikoista, joihin taidetta toivotaan, tai esimerkiksi kertoa kaupunkitiloista, jotka ovat itselle henkilökohtaisesti merkityksellisiä.

Toivomme kuulevamme laajasti kokemuksistanne ja toiveistanne Mikkelin kaupungin julkista tilaa koskien. Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden osallistujien kesken arvotaan palkinnoksi ajatustensa jakamisesta kahden hengen lahjakortti Kulttuuri- ja kongressitalo Mikaeliin!

Hankkeen kuulumisia päivitetään kaupungin some-kanavien lisäksi myös osoitteeseen www.mikkeli.fi/julkinentaide

LISÄTIETOA ANTAVAT:

Maija Kovari, taidekoordinaattori, arkkitehti ja kuvataiteilija - Public Art Agency Finland: maija.kovari@paaf.fi

Eveliina Könttä, yleiskaavoittaja, arkkitehti ja kuvataiteilija - Mikkelin kaupunki: eveliina.kontta@mikkeli.fi