Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Laajalampi

 

Minkä paikan ulkonäköön tai tunnelmaan kaipaisit Laajalammen asuinalueella muutosta?

Voit osallistua kyselyyn alla, tai lähettämällä toiveesi tekstiviestinä, kuvaviestinä, tai WhatsApp-viestinä numeroon 045 7870 3805. Huomaathan, että numerossa kerätään kaikki viestit, mutta niihin tai puheluihin ei vastata henkilökohtaisesti.

Kartalla näet Laajalammen kadut katunumeroineen - missä osoitteessa tarkoittamasi paikka sijaitsee? Tai onko paikka joidenkin rakennusten välissä? 

Kartalla näet Laajalammen kadut katunumeroineen - missä osoitteessa tarkoittamasi paikka sijaitsee? Tai onko paikka joidenkin rakennusten välissä? 

Voit osallistua myös usealla vastauksella - Kaikkien osallistujien kesken arvotaan vapaavalintainen konserttilahjakortti kahdelle Konsertti- ja kongressitalo Mikaeliin!

Arvonta suoritetaan syksyllä 2017 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.


Tämä kysely on osa Mikkelin kaupungin vuoden 2017 aikana toteuttamaa Taide Elämään -hanketta. Hankkeessa kehitetään keinoja tuoda taide monipuolisesti osaksi kaupunkisuunnittelua, ja samalla luoda kaupunkilaisille mielekkäitä mahdollisuuksia vaikuttaa toteutuviin teoksiin. Lisätietoja hankkeesta täällä.

Tämän kyselyn vastausten pohjalta toteutetaan myös ohjelmallinen taidekävelykierros Laajalammen asuinalueella maanantaina 18.9. klo 18-20 - tapaamme klo 18 Suksimäen päiväkodin edessä - tulethan mukaan!