Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

uusia yhteistyökumppaneita

Yrityksellä on ilo ilmoittaa, että kesän 2016 aikana olemme sopineet yhteistyöstä kolmen nykytaiteen ammattilaisen kanssa. He tulevat toimimaan PAAF:n asiantuntijoina tulevissa julkisen taiteen hankkeissa kukin oman erityisalansa puitteissa.

 

Kolme nykytaiteen asiantuntijaa PAAF:n yhteistyökumppaneiksi

 

Yrityksellä on ilo ilmoittaa, että kesän 2016 aikana olemme sopineet yhteistyöstä kolmen nykytaiteen ammattilaisen kanssa. He tulevat toimimaan PAAF:n asiantuntijoina tulevissa julkisen taiteen hankkeissa kukin oman erityisalansa puitteissa. Valokuvataiteen, kuvanveiston, taidegrafiikan ja maalauksen kattavalla ammattitaidolla sekä ajantasaisella kuvalla kentän kiinnostavimmista tekijöistä pystymme varmistamaan että jokaiseen hankkeeseen löytyy juuri sen puitteisiin sopiva tekijä. Katsomme mielenkiinnolla kohti syksyä ja aluillaan olevia projekteja! 

 
 
paappa

Karoliina Paappa

Valokuvataide 

Nousevan valokuvaajan teoksia on nähty useissa yksityis- ja ryhmänäyttelyissä ympäri Eurooppaa sekä Aasiassa. Oman taiteellisen työnsä lisäksi Paappa on toiminut taiteen kentällä myös tuotannollisissa ja hallinnollisissa tehtävissä vaikuttaen mm. nuorten taiteilijoiden työtä edistävässä Rajataide ry:ssä. Hänen teoksiaan löytyy useista kansallisista kokoelmista.

havimaki

Johanna Havimäki

Kuvanveisto, Grafiikka

Hurmaavilla eläinhahmoillaan mainetta niittänyt kuvanveistäjä on tehnyt pitkän uran myös taidegrafiikan kentällä vedostajana Grafiikanpaja Himmelblaussa. Havimäen teoksia on tänä päivänä useiden kuntien, museoiden sekä valtion kokoelmissa. Havimäki on myös tuottanut ja kuratoinut useita taidetapahtumia sekä vaikuttanut taidealan järjestöissä.

piispa

Saara Piispa        

Maalaustaide

Suomalaisen nykymaalauksen kärkijoukkoon sijoittuva Piispa tunnetaan etenkin abstrakteista maisemamaalauksistaan. Muun muassa Saksassa, Walesissa ja Indonesiassa työskennellyt Piispa on toiminut myös useissa luottamus- ja opetustehtävissä nykyisen kotikaupunkinsa Porvoon taiteilijaseurasta kansallisiin toimijoihin. 


Vakituisten asiantuntijoidemme lisäksi teemme tarvittaessa yhteistyötä myös muiden taiteenlajien, kuten valo-, ääni-, ja videotaiteen asiantuntijoiden kanssa. Laajan verkostomme avulla varmistamme, että jokaiseen hankkeeseen kartoitetaan juuri sen tarpeita vastaava tiimi. Ole yhteydessä, niin katsotaan, kuinka taideasioita voitaisiin viedä eteenpäin juuri teillä.